⭕️در هفتمین نشست کمیسیون آموزش صورت گرفت:
❇️بررسی طرح های پژوهشی توسعه مبل و منبت و خشکبار
⏪به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی همدان هفتمین نشست کمیسیون آموزش، کارآفرینی و شرکت های دانش بنیان با موضوع بررسی طرح های پژوهشی ارائه شده درخصوص مبل و منبت و خشکبار در شعبه نمایندگی اتاق بازرگانی همدان در شهرستان ملایر برگزار شد.
⏪رئیس کمیسیون آموزش، کارآفرینی و شرکت های دانش بنیان در این نشست با بیان اینکه محوریت اقدامات کمیسیون انجام کار عملیاتی، متکی به دانش روز و خروجی و دستاورد تأثیرگذار است، گفت: با اعمال سیاستگذاری های صحیح و ایجاد کنسرسیوم صادراتی برای تولیدکنندگان خرد می توانیم از خروج نخبگان جلوگیری کنیم.
⏪حسین میرابیان با اشاره به اینکه شهرستان ملایر دارای دو صنعت مبل و منبت و خشکبار که در سطح کشور زبانزد است، اظهار کرد: برای بهبود وضعیت تولید، فروش، تهیه مواد اولیه، صادرات این دو صنعت باید تدبیری اندیشید که می توان با تهیه مواد خام در ملایر و تولید باتوجه به سلایق و نیاز مشتری مشکلات را مرتفع و ارزآوری نمود.
⏪رئیس انجمن مبل و منبت نیز با ارائه گزارشی از وضعیت صنعت مبلمان استان گفت: در سال 96 شهرستان ملایر به عنوان شهر جهانی مبل و منبت معرفی شد که در همان سال یک جشنواره ملی در ملایر برگزار شد که از عواید این رویداد بودکه در سال های بعد به دلیل شیوع کرونا جشنواره رونق نیافت.
⏪ناصر قنبری عضو هیأت رئیسه اتاق همدان نیز در این نشست افزود: حدود 90 درصد مواد اولیه در تولید مبل و منبت وارداتی است و رونق این صنعت ارتباط مستقیم با تسهیل مبادلات تجاری با کشورهای هدف خواهد داشت.
⏪در ادامه منوچهر رضائی عضو هیأت نمایندگان اتاق همدان ضمن استقبال از برگزاری جلسات در شهرستان ها اظهار کرد: مشکلات صنعت در 3 بخش بنگاهی، ملی و فراملی است که در حوزه بنگاهی اولین مسأله فرهنگ است که شامل گفتمان و سازمان سازی است. در حوزه ملی اقتصاد کشور به میزان 80 درصد در اختیار دولت است و جداسازی دولت از مردم امکان پذیر نیست زیرا منابع، سیاست گذاری و اجرا در دست دولت است.
⏪وی خواستار استفاده از خرد جمعی و افکار اقتصادی استان شد و یکی از راهکارها را بهبود ارتباط صنعت و دانشگاه بیان نمود.
در ادامه روح بخش سرپرست شعبه اتاق بازرگانی همدان در شهرستان ملایر نیز اظهار کرد: در شعبه اتاق ملایر سه کمیته برای بررسی مسائل مختلف بخش خصوصی و ارجاع آن به اتاق همدان و ادارات مرتبط تشکیل شده است.
⏪وی درخصوص دو صنعت مبل و منبت و کشمش ملایر نیز افزود: در شهرستان ملایر سوابق و اطلاعات زیادی در این خصوص وجود دارد و همچنین افراد مطلعی نیز هستند که میتوانند در سرعت بخشیدن به کار موثر باشند.
⏪سرپرست شعبه اتاق بازرگانی همدان در ملایر همچنین با اشاره به فعالیت پژوهشکده انگور دانشگاه ملایر و ایستگاه تحقیقات انگور ملایر تصریح کرد: برای صرفه جویی در وقت و هزینه می توان از مطالعات و پژوهش های انجام شده در پژوهشکده انگور دانشگاه ملایر و ایستگاه تحقیقات انگور ملایر استفاده کرد.
⏪ذوالحواریه دبیر کمیسیون با اشاره به اینکه طبق آمار اتاق ایران بیشترین سودآوری در خام فروشی است، گفت: دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی پیگیر احصاء مشکلات فعالین اقتصادی جهت انعکاس و حل مسائل است که می توان موارد قابل طرح را مطرح نمود.
⏪رئیس کمیته توانمندسازی کمیسیون نیز با ارائه گزارشی از عملکرد کمیته تصریح کرد: دلایل انتخاب صنایع مبلمان و خشکبار بررسی آسیب های این صنایع از جمله عدم دخالت مستقیم دولت در این صنایع، ماهیت خصوصی بودن و قدمت این صنایع در استان برشمرد.
⏪کریمی رئیس اتحادیه درودگری ملایر نیز گزارشی از سفر به مسکو ارائه داد و افزود: سفیر ایران در مسکو تمایل به مراوده و دیدار با اتاق بازرگانی همدان داشته و پیشنهاد تشکیل کارگروه ویژه مبلمان، تقویت صنایع ارزش آفرین و تشکیل کنسرسیوم صادراتی را مطرح نمود.
⏪همچنین ارتباط ناکارآمد دانشگاه و صنعت، تعامل مناسب سرمایه داران و کشاورزان برای مقابله با مشکلات، دست و پاگیر بودن قوانین صادراتی، لزوم آموزش دانش جدید به تولیدکنندگان، اجرای فرهنگ صنعتی بودن و صنعتی شدن در دانشگاه از جمله مسائلی بود که در این جلسه مطرح شد.
⏪رحیمی مدیر جشنواره انگور با بیان اینکه از سال 92 مطالعات جهت برگزاری جشنواره انگور آغاز شده ولی تاکنون نتایجی حاصل نشده است، اظهار کرد: بهره وری در محصولات تولیدی باغات بسیار پایین آمده است که می توان با تولیدات جدید بهره وری را افزایش داد.
⏪همچنین در این جلسه مقرر شد مسائل و مشکلات قابل طرح در شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی به انضمام مستندات به شعبه نمایندگی اتاق همدان درملایر جهت پیگیری ارائه گردد.
┄┄┅┅┅❅????????❅┅┅┅┄
◀️ روابطعمومی اتاق بازرگانی،صنایع،معادن و کشاورزی همدان